Szef Kuchni / żywienie zbiorowe
- Atrakcyjne i uczciwe wynagrodzenie w oparciu o Umowę o Zlecenie (z możliwością zmiany na Umowę o Pracę po okresie próbnym).
- Pracę od poniedziałku do piątku, wolne weekendy (8:00 – 16:00).
- Możliwość rozwoju w strukturach firmy oraz profesjonalne szkolenia.
- Pracę w zgranym zespole, w którym każdy jest szanowany, w międzynarodowej firmie o stabilnej pozycji na rynku.
- Zarządzanie podległym personelem oraz tworzenie grafików obecności.
- Układanie menu atrakcyjnego dla pracowników obiektu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktów.
- Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy.
- Dbanie o wysoką jakość serwowanych produktów, spełniających oczekiwania klienta.
- Składanie zamówień, kontrola magazynów, kosztów spożywczych oraz dokumentów od dostawców.
- Ścisła współpraca z kierownikiem obiektu w zakresie tworzenia menu oraz kontroli kosztów obiektu.
- Sprzątanie stanowiska pracy.
- Kontrola punktów HACCAP.
- Doświadczenia na podobnym stanowisku, mile widziane w gastronomii zamkniętej.
- Znajomości tradycyjnej kuchni polskiej.
- Umiejętności kontroli kosztów oraz prowadzenia gospodarki magazynowej.
- Odpowiedzialności za jakość, świeżość oraz atrakcyjną prezentację przygotowywanych dań.
- Kontroli pracy podległego zespołu, szkolenie niższych stopniem pracowników.
- Aktualnego zaświadczenia z badań sanitarno – epidemiologicznych.