Kierownik ds. organizacji żywienia

Zarządzanie zespołem kuchni i organizacja codziennej pracy Planowanie grafików oraz koordynacja zadań personelu Kontrola jakości i zgodności serwowanych posiłków ze standardami Prowadzenie inwentaryzacji oraz monitorowanie zapasów magazynowych Optymalizacja...

SZCZEGÓŁY OFERTY

śląskie / Katowice

MK Management

Data dodania: 2025-05-23

Szef kuchni

Odpowiada za przebieg realizacji procesu technologicznego przygotowania dań, za zaopatrzenie, ocenę jakości surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, kreuje i nadaje charakter kuchni. Planuje codzienną produkcję i ustala jej asortyment, planuje jadłospisy...

SZCZEGÓŁY OFERTY

zachodniopomorskie / Sarbinowo

Powiatowy Urząd Pracy w Koszalinie

Data dodania: 2025-05-14

Zastępca szefa kuchni

rozpisywanie kart menu, stosowanie receptur gastronomicznych, przygotowywanie potraw z mięsa, warzyw, panierowanie, smażenie, gotowanie, pilnowanie stanów magazynowych, sporządzanie raportów dziennych i miesięcznych, sporządzanie grafików Wymagania dodatkowe:...

SZCZEGÓŁY OFERTY

łódzkie / Aleksandrów Łódzki

Powiatowy Urząd Pracy w Zgierzu

Data dodania: 2025-05-13