Szef kuchni restauracji

zarządzanie zapleczem kuchennym, organizacja pracy zespołowi, planowanie dostaw, kontrela jakości potraw Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne Wymagania inne: wymagane doświadczenie, umiejętność zarządzania zespołem

SZCZEGÓŁY OFERTY

pomorskie / Malbork

POLSKI SYSTEM CERTYFIKACJI JAKOŚCI SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Data dodania: 2025-11-10

Szef kuchni (kuchmistrz)

Planbowanie menu, zarządzanie personelem, opracowywanie receptur, zarządzanie magazynem. Wymagania inne: Doświadczenie zawodowe min. 2 lata.Znajomość gastronomii.

SZCZEGÓŁY OFERTY

podlaskie / Augustów

Przedsiębiorstwo Turystyczne SZOT Agnieszka Maria Zyzało

Data dodania: 2025-11-09

Szef kuchni

Nadzór nad pracą podległego zespołu,wydawanie potrtaw,układanie menu sezonowego. Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne Wymagania inne: doświadczenie zawodowe min.2 lata w zawodzie

SZCZEGÓŁY OFERTY

łódzkie / Kutno

MAGDALENA HINZ-GÓRALCZYK

Data dodania: 2025-11-05