Kierownik ds. organizacji żywienia

Zarządzanie zespołem kuchni i organizacja codziennej pracy Planowanie grafików oraz koordynacja zadań personelu Kontrola jakości i zgodności serwowanych posiłków ze standardami Prowadzenie inwentaryzacji oraz monitorowanie zapasów magazynowych Optymalizacja...

SZCZEGÓŁY OFERTY

śląskie / Katowice

MK Management

Data dodania: 2025-05-23

Zastępca szefa kuchni

rozpisywanie kart menu, stosowanie receptur gastronomicznych, przygotowywanie potraw z mięsa, warzyw, panierowanie, smażenie, gotowanie, pilnowanie stanów magazynowych, sporządzanie raportów dziennych i miesięcznych, sporządzanie grafików Wymagania dodatkowe:...

SZCZEGÓŁY OFERTY

łódzkie / Aleksandrów Łódzki

Powiatowy Urząd Pracy w Zgierzu

Data dodania: 2025-05-13

Kierownik kuchni

1. Opracowywanie jadłospisu i diet w systemie dekadowym.2. Prowadzenie systemu HACCP.3. Organizowanie pracy kuchni. 4. Opracowywanie grafików dyżurów pracowników kuchni. 5. Nadzór nad podległymi pracownikami. Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie...

SZCZEGÓŁY OFERTY

zachodniopomorskie / Mielno

Powiatowy Urząd Pracy w Koszalinie

Data dodania: 2025-05-13