Szef / Szefowa Kuchni
- kreowanie i implementowanie nowych smaków oraz pozycji w menu
- nadzór nad zamawianiem surowców gastronomicznych, ich wybór oraz selekcja
- dbałość o wskaźniki kosztowe, w tym food cost
- kontrola stanów magazynowych i przeprowadzanie inwentaryzacji
- motywowanie, wspieranie i rozwijanie podległego zespołu kucharzy
- kilkuletnie doświadczenie na stanowisku Szefa Kuchni, Zastępcy Szefa Kuchni
- znajomość trendów oraz technik kulinarnych
- wiedza na temat funkcjonowania restauracji i pracy kelnerów
- komunikatywna znajomość języka angielskiego
- dyspozycyjność i gotowość do pracy w systemie pracy weekendowej i zmianowej
- komunikatywność, umiejętność pracy w zespole
- prezentowanie postawy proaktywnej, bycie liderem oraz mentorem dla zespołu
- umowę o pracę i motywacyjny system premiowy
- pakiet prywatnej opieki medycznej w tym stomatologicznej oraz Multisport
- specjalne stawki pracownicze dostępne na całym świecie we wszystkich hotelach sieci IHG oraz hotelach zarządzanych przez grupę Satoria
- możliwość rozwoju kariery zawodowej w firmie realizującej projekty w wielu miastach Polski