Technolog żywności
Wykształcenie: wyższe (w tym licencjat), inne, kierunek: technologia żywności
Wymagania inne:
doświadczenie zawodowe w pracy na podobnym stanowisku w branży spożywczej (mile widziane w produkcji wyrobów czekoladowych i cukierniczych),praktyczna znajomość procesów technologicznych oraz standardów jakości w produkcji żywności,wiedza z zakresu systemów i norm jakościowych (HACCP, IFS, BRC),umiejętność przygotowywania dokumentacji technologicznej i produkcyjnej,dobra organizacja pracy i umiejętność analitycznego myślenia,odpowiedzialność, skrupulatność i dbałość o szczegóły,komunikatywność oraz umiejętność pracy zespołowej,gotowość do udziału w projektach wdrożeniowych i współpracy międzydziałowej
Gostycyn
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas określony
Wynagrodzenie brutto:
od 7 000 PLN
Opis wynagrodzenia:
Stawka wyjściowa 7 000 zł brutto ( uzgodnienia w indywidualnej rozmowie z Dyrekcją ).
Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Tucholi