Technolog żywności
Do zadań na tym stanowisku należą:
- Nadzór nad procesem przetwarzania owoców
- Wdrażanie nowoczesnych technologii i procedur
- Pielęgnacja i kontrola jakości surowców oraz produktów gotowych
- Współpraca z zespołem sprzedaży oraz zarządem firmy
- Przestrzeganie standardów jakościowych i procedur związanych z bezpieczeństwem żywności
- Wykształcenie wyższe związane z technologią żywności lub doświadczenie na podobnym stanowisku
- Praktyczne doświadczenie w pracy w przetwórni owoców lub w branży spożywczej
- Znajomość standardów przechowywania owoców oraz standardów jakościowych
- Współpraca z zespołem produkcyjnym oraz handlowym
- Dobra organizacja pracy i umiejętność pracy w warunkach przemysłowych
- Pracę w nowoczesnym przedsiębiorstwie
- Realny wpływ na rozwój firmy
- Pracę wyłącznie na 1 zmianę
- Atrakcyjne wynagrodzenie adekwatne do Twoich umiejętności
Oferta dotyczy pracy stałej.