Zastępca kierownika działu kontroli i jakości
Zawód: Kierownik produkcji w przemyśle (wymagany staż - lata: 2)
Wymagania dodatkowe:
Wykształcenie: wyższe (w tym licencjat), kierunek: technolog żywności
Wymagania inne:
Wykształcenie wyższe kierunkowe technologia żywności i żywienia.Co najmniej 2 letnie doświadczenie na stanowisku kierowniczym w branży spożywczej lub pokrewnej.Znajomość prawa żywnościowego.Znajomość systemów jakościowych: HACCP, IFS, ISO 22 000.Dobra znajomość języka angielskiego w mowie i piśmie na poziomie min. B1.Znajomość środowiska Office.Umiejętność zarządzania personelem, wysoko rozwinięte umiejętności komunikacyjne.Wysokorozwinięta umiejętność organizacji pracy, logiczne myślenie i poprawne wnioskowanie.Dyspozycyjność.Umiejętność pracy pod presją czasu.
Morawica
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na okres próbny
Wynagrodzenie brutto:
od 9 000 do 11 000 PLN
Źródło oferty pracy: Grodzki Urząd Pracy w Krakowie