Kierownik gastronomii

znajomość receptur, prowadzenie dokumentacji związanej z żywieniem zbiorowym, prowadzenie dokumentacji HACCP, zamawianie i przyjmowanie towarów, układanie jadłospisów Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie zawodowe 4-letnie, gastronomiczne Uprawnienia:...

SZCZEGÓŁY OFERTY

zachodniopomorskie / Rewal

Powiatowy Urząd Pracy w Gryficach

Data dodania: 2025-03-08

Zastępca Kierownika ds. Gastronomii

Twój zakres obowiązków Organizacja efektywnej pracy w dwóch restauracjach, uwzględniając wysokie standardy obsługi gości​ Szkolenie podległego zespołu, motywowanie do pracy, wspólna realizacja zadań​ Przeprowadzanie inwentaryzacji i prowadzenie...

SZCZEGÓŁY OFERTY

małopolskie / Kraków

Novotel & ibis Kraków Centrum

Data dodania: 2025-02-25

Koordynator ds. gastronomicznych

kalkulacja cen wyrobów, udział w ustalaniu kart menu, spotkania z klentami Wymagania dodatkowe: Wykształcenie: średnie zawodowe, gastronomiczne, kierunek: technik żywienia i usług gastronomicznych Wymagania inne: punktualnośc, umiejetność wykonywania...

SZCZEGÓŁY OFERTY

łódzkie / Wieluń

Powiatowy Urząd Pracy w Wieluniu

Data dodania: 2025-02-16