Lider Zmiany w Gastronomii

Obowiązki: Organizacja pracy punktu gastronomicznego i zarządzanie zespołem. Utrzymanie płynności serwisu i wysokiej jakości obsługi. Kontrola jakości dań, zapasów oraz przestrzeganie procedur HACCP. Współpraca z przełożonymi oraz udział w ulepszaniu...

SZCZEGÓŁY OFERTY

zachodniopomorskie / Brojce (pow. gryficki, gm. Brojce)

HOSSOLAND SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Data dodania: 2025-06-23

Młodszy kierownik zmiany

Prowadzenie zmian w restauracji. Aktywny udział w ulepszaniu organizacji pracy, rozwiązywaniu problemów, sugerowanie potrzebnych zmian. Wspomaganie kierownictwa w utrzymaniu czystości w restauracji. Pomoc w szkoleniach nowych pracowników. Motywacja i docenianie...

SZCZEGÓŁY OFERTY

dolnośląskie / Wrocław

Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu

Data dodania: 2025-05-31