Zastępca Szefa Kuchni
poszukuje pracownika na stanowisko:
- Nadzorowanie oraz wspieranie codziennej pracy kuchni
- Asystowanie Szefowi Kuchni w organizacji pracy zespołu oraz planowania menu
- Wykonywanie różnorodnych zadań kulinarnych, włączając w to przygotowywanie dań, nadzorowanie procesu gotowania i wydawanie posiłków
- Przygotowywanie posiłków i menu zgodnie ze standardami firmy
- Zapewnienie przestrzegania standardów dotyczących jakości i świeżości potraw
- Koordynacja pracy zespołu kuchennego podczas nieobecności Szefa Kuchni
- Zarządzanie zapasami oraz zamawianie produktów
- Utrzymywanie czystości i porządku w kuchni oraz przestrzeganie przepisów dotyczących bezpieczeństwa żywności i higieny
- Motywowanie i szkolenie członków zespołu kuchennego
- Doświadczenie w pracy na stanowisku kucharza
- Znajomość różnych technik gotowania oraz umiejętność przygotowywania różnorodnych dań
- Umiejętność pracy w zespole i skutecznej komunikacji
- Dyspozycyjność
- Aktualne badania sanitarno-epidemiologiczne
- Stabilną formę zatrudnienia, na podstawie umowy o pracę
- System premiowania
- Ubezpieczenie zdrowotne
- Bogaty pakiet zniżek i benefitów