Kierownik Restauracji – żywienie zbiorowe

Do Twoich obowiązków będzie należało: Samodzielne prowadzenie restauracji pracowniczej, zgodnie z wytycznymi umowy z klientem Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, rekrutacja Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta...

SZCZEGÓŁY OFERTY

śląskie / Gorzyczki

Dussmann Polska Sp.z o.o.

Data dodania: 2024-05-13

Kierownik kuchni

praca z zespołem, nadzór na przestrzeganiem jadłospisu, diet, praca wg. zasad sztuki kulinarnej, nadzór nad kalkulacją żywnościową, praca z magazynem żywnościowym. Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie zawodowe 4-letnie Uprawnienia: Przygotowanie...

SZCZEGÓŁY OFERTY

kujawsko-pomorskie / Browina

Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Toruńskiego

Data dodania: 2024-05-07