Kierownik Restauracji – żywienie zbiorowe
Kierownik Restauracji – żywienie zbiorowe
- Samodzielne prowadzenie restauracji pracowniczej, zgodnie z wytycznymi umowy z klientem
- Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, rekrutacja
- Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta
- Kontrola i zarządzanie kosztami obiektu, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych
- Aktywne dążenie do podniesienia rentowności kontraktu
- Raportowanie wyników do przełożonych
- Utrzymywanie dobrych relacji z klientem
- Współpraca z Szefem Kuchni w celu dostarczenia wysokiej jakości usług
- Doświadczenia w pracy na stanowisku kierowniczym w gastronomii (preferowane: gastronomia zamknięta)
- Wykształcenia minimum średniego, preferowane wykształcenie kierunkowe
- Znajomość zagadnień HACCP oraz prawa pracy
- Dobrej znajomości MS Office
- Umiejętności liderskich w zakresie zarządzania ludźmi
- Dobrej organizacja pracy
- Silnej motywacji wewnętrznej i nastawienia na realizację celów
- Konkurencyjne warunki zatrudnienia, atrakcyjny system premiowy
- Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę, w międzynarodowej organizacji
- Benefity pozapłacowe (możliwość przystąpienia do ubezpieczenia grupowego, prywatnej opieki medycznej, pakietu sportowego)
- Bezpłatne posiłki pracownicze
- Praca od poniedziałku do piątku
- Niezbędne narzędzia, dobrą atmosferę pracy oraz wsparcie Naszego zespołu
- Możliwość rozwoju w strukturach organizacji
- Profesjonalne szkolenia