Inżynier technologii żywności

- przygotowywanie projektów orzeczeń zbadanych próbek środków spożywczych oraz materiałów i wyrobów do kontaktu z żywnością na podstawie wyników badań laboratoryjnych próbek pobranych w ramach urzędowej kontroli i monitoringu- rejestrowanie pism w...

SZCZEGÓŁY OFERTY

pomorskie / Słupsk

Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku

Data dodania: 2024-04-19

Kontroler higieny mięsa

Kontrola zachowania higieny mięsa w procesach uboju i produkcji halal, kontrola czystości stanowiska do rozbioru, kontrola zachowania wszelkich norm dotyczących uboju i produkcji halal, kontrola pakowania mięsa, kontakty z kontrahentami z terenu Algierii oraz...

SZCZEGÓŁY OFERTY

małopolskie / Brzesko

Powiatowy Urząd Pracy w Brzesku

Data dodania: 2024-04-06

Technik technologii żywności - przetwórstwo owocowo-warzywne

badanie składu prodkuktów, dobieranie receptury Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie ogólnokształcące Wymagania inne: książeczka sanepidowska

SZCZEGÓŁY OFERTY

śląskie / Herby

Powiatowy Urząd Pracy w Kłobucku

Data dodania: 2024-04-02